Sunday, 8 July 2012

esok last exam

Assalamualaikum..esok aku last exam pastu chow lah..seronok sungguh der pasal cuti-cuti Malaysia selama 2 bulan lepas ni.. tapi yang tak seronok nya aku masih tak study lagi untuk exam esok.

Alasan aku biasanya kalau study awal cepat lupa! caitt!! alasan semata-mata..bukan pasal takut tak ingat kalau study awal tapi dok layan movie kat Youtube sambil baca belog. nice right??? hahaha.. inilah dikatakan pelajar cemerlang esok lusa dapat telur tembelang. Jap lagi bertapalah sambil aku baca note tu diselang-selikan dengan jejari laju menaip di lappy..hahaha..

p/s: masuk contest, ntah dapat tidak.. ngeh..ngeh..ngehhhhh...kalau dapat veruntung lah badan pasal arijadi tinggal berapa hari je lagi..:)

No comments:

Post a comment